25. november 2013

SHiNY NOT SO SHiNY


Vil lige begynde med at sige at skoene altså ikke er så blanke i virkeligheden, som de er på billedet. Det er det min mangel på et redigeringsprogram, der er skylden i.
Men disse fine sko, er noget af det, jeg fik med mig hjem efter sidste weekend, som jeg stadig smiler ved tanken om (SE HER). Fik så også brugt lidt for mange penge. Men det var nu det værd. Ankenstøvlen er fra Vagabond og er købt i Magasin (SE HER). De er så flotte og jeg er totalt forelsket i dem. Allerede en af mine aller yndlings. Og så er det jo bare bonus, at man dårligt nok ved man har dem på -  behagelige!
Mine nye fine, fine sneakers er fra butikken Trend på Strøget. Ikke en butik jeg almindeligvis går ind i, men disse sko stod udenfor på et bord, og de fangede mit øje med det samme. Har længe gået og ledt efter et par sorte sneakers - og så finder jeg disse med glimmer på og til næsten ingen penge. What's not to like? Helt sikkert en butik jeg skal besøge igen!

Kan i lide dem? og søde, søde I, kan i ikke smide en kommentar, hvis i kender et redigerings program (hvor man også kan redigere billede størrelsen) der fungerer? Det ville virkelig redde min(e) dag(e).

6 kommentarer:

 1. Har i høj grad overvejet at købe de glimmer sneaks selv, så jeg er fan :-)

  http://cbycmodeblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg e SÅ glad for dem. Det giver lidt ekstra og kan hurtigt gøre et outfit ret så meget finere end et par almindelige sneakers!

   Slet
 2. Fede sko!!!

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 3. De er så lækre, dem fra Vagabond. Jeg havde selv købt dem, men endte med at bytte dem, da jeg syntes at de var besværlige at gå i. Men nu er jeg også sådan en ufeminin taber, som ikke er vant til at gå med andet end flade sko. Haha! Jeg fandt dog nogle andre som lignede men var både lavere og billigere, win win! Synes dog stadig, at de er skide lækre! Var bare nødt til at være ærlig overfor mig selv, for jeg ville ikke have fået dem brugt, og så er 900 kroner altså meget at spilde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vildt! Hvis det altså er samme model. Jeg snes nemlig at de er SÅ behagelige. Har enda løebt efter en bus med dem på, og kunne ikke rigtig mærke at de havde lidt højde.
   Men du har helt sikkert ret i, at 900 kr er meget, hvis man ikke bruger dem.
   Jeg er nu helt sikker på at mine 900 er meget godt givet. Jg kommer til at bruge de sko til de ikke kan bruges længere!!

   Slet