5. november 2013

ONLY BLACK NEW BLACK

jump

Jeg har nydt min ferie på fuld skrue. Har haft besøg af dejlige mennesker som f.eks min smukke mor. Senere også min gudmor. Ret så rart! Det resulteret i en hel masse butiksbesøg, hvor jeg for det meste bare har kigget - men har da også fået købt lidt. Nogle af de ting kan i se på billedet (Tryk på billedet for at se priser og hvor de kan købes).
Smykker er ikke ligefrem noget jeg mangler, men jeg kan ikke modstå. Jeg er svag.
I det øjeblik jeg så blazeren/cardiganen vidste jeg, at den ikke kunne undgå at komme med mig hjem.
Selv om jeg synes det er så fint og feminint, har jeg aldrig før ejet en peplum bluse. Da jeg havde prøvet denne her på, kunne jeg ikke forstå hvorfor.
Nederdelen er jeg heelt vild med. Den er så fin, ren, elegant og klassisk - med et lille tvist - og kan bruges til alt. Fest og hverdag.
Jeg har i lang tid haft en svaghed for jumpsuits, men har samtidig haft et rimelig dårligt forhold til dem, da jeg altid er for lille til disse fine og elegante (og alt for lange) items. MEN nu har jeg endelig formået at finde en jumpsuit, der passer små mennesker som mig. Den er så fin, dejlig, sort og var utrolig billig. Synes selv det er ret vildt at jeg endelig har fundet en og er allerede gået igang med at slide den op.

Har i en favorit?

5 kommentarer:

 1. Det en flot blazer det må jeg give dig ret i og de øreringe er lækre :-)!

  - amazinglaugh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. elsker den og øreringene kommer slet ikke til sin ret på collagen!

   Slet
 2. Sikke nogle lækre ting :)

  SvarSlet