19. november 2013

HAPPY KLAPPY KiDS


Jeg har haft den bedste weekend nogensinde! Den startede allerede torsdag, da min mor skulle komme til København. Da hun ringer for at sige at hun er landet er det min lillesøster der er i telefonen. Jeg stod  midti skolens kantine og begyndt at råbe og skrige hvor efter jeg begyndte at græde. Bare en lille smule pinligt. Fik nogle ret underlige blikke sendt efter mig, men jeg kunne virkelig ikke styre min overraskelse og lykkelighed. Har ikke set hende siden august, så det var lige det jeg havde brug for.
Når det er sagt, så behøver i nok ikke særlig meget mere, for at se hvor perfekt og fantastisk en weekend jeg har haft.
Vi har boet på lækkert hotel midt i København, været ude og spise (lidt for meget is også), været i biffen og ellers bare brugt alle vores penge op (instagram: elsamariadam). Men hvor var det dejligt - og hvor var det hårdt at sige farvel igen. Heldigvis er der ikke særlig længe til jul, hvor jeg skal hjem. :)
Nu glæder jeg mig også lidt til at vise jer nogle af de fine ting jeg har fået købt. Kan sige så meget som, at et af mine yndlings køb kan ses her på billedet. Jeg bliver aldrig, aldrig voksen .. og det gør min lillesøster heldigvis heller ikke.
Håber i har haft en lige så god weekend som mig (hæhæ - som om) og at i er kommet godt ind i den nye uge. Tanken om at juleferien begynder at nærme sig, holder mig oppe og gør mig glad.

Begynder i også at komme i julestemning?


 

2 kommentarer:

 1. Sikke et sødt billede :-)
  Jeg er så småt ved at komme i julestemning.
  Kig endelig forbi!

  xx,
  blogbyheidis.blogspot.com

  SvarSlet