24. november 2013

OLYMPUS PEN LiTE E-PL5 Man er jo heller aldrig helt tilfreds, vel?
Efter at have set det utalligesteder på nettet, er jeg er gået hen og fået den idé, at jeg har brug for dette kamera. Det er så lækkert, har så mange muligheder og så vejer det næsten ingenting. Det er sådan set det eneste dårlige jeg kan sige om mit kære Canon EOS 1100D. Det er tungt og det fylder en del. Det gør dette ikke - og så har det et hav af ekstra, mega fede, muligheder.
Men det koster penge - mange penge.
Dicisions, decisions. Jeg må jo også ærligt indrømme at jeg, med min lede SU, på ingen måde har råd til denne fine, lille sag - men det ændrer stadig ikke det, at jeg gerne vil have det!!
Nogle af jer der har erfaringer med dette kamera? Eller bare kender lidt mere til det end jeg gør?

Jeg har ellers haft min bror på besøg siden igår og han bliver et par dage endnu. Vi har spist god mad og set nogle film. Det har lige gjort min weekend ekstra hyggelig, og jeg nyder at have ham her.
Håber i også har haft en god weekend?
Og god søndag til jer!

 

7 kommentarer:

 1. Åh, har lige fået Canon 600d, og det godt være det er stort og tungt, men ville nu ikke bytte det! :-)
  Men held og lykke med at få sparet sammen på Su til dette lækre kamera! :-)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. haha tak, det får jeg nok brug for ;)

   Slet
 2. Har også selv tænkt på at anskaffe mig det, til at tage outfitbilleder på farten. Jeg er selv ejer af et Canon eos 600D, med ekstra objektiver og det kan godt være tungt at have med :)

  Jeg tror at der kører en komkurrence om kameraet på Olympus Denmark (eller Danmark)s facebookside lige nu, hvis det skulle være noget :-)

  www.fash-grapher.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. uuh TAK for det! Skal helt sikkert ind og prøve - selv om jeg er en af dem der bare aldrig vinder.

   Slet
 3. Har også selv overvejet at købe er mindre camera, da jeg har et Canon spejlrefleks. Bruger iPhone til billeder på farten, ikke lige det bedste alternativ !

  Det er bare med at finde den rette teknik :-) Jeg opvarmer kun med løb og cross, og så 1-2 timers styrketræning med vægte og på måtte. Det er en god idé at træne med en som kender til at træne med vægte, men hvis du er på egne ben, så er mit råd og udforske øvelser og teknikker via. nettet! Der er en masse youtube videoer som viser hvordan man gør squat, deadlift, træning af biceps osv. korrekt. Det vigtigste er og rette ryggen, og lave "dybe" langsomme gentagelser, da det er hårdest og giver et større resultat :) Lige et par råd fra mig af :)

  SvarSlet
 4. Bruger også min iPhone til det på farten, men det er bare ikke det samme ..
  Tak for svaret. Tror faktisk jeg vil prøve at søge lidt på nettet :)

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker mig også selv det her kamera :) tænkte, at jeg ville dele et "billigt" sted at købe det: http://www.dustinhome.dk/product/5010655430/olympus-pen-e-pl5-black-kit-14-42-ii-mm-flash-air-card-kit/

  Katrine // Snomme.blogspot.dk

  SvarSlet