5. december 2013

STORM

Det er jo helt vildt som det stormer. Almindeligvis synes jeg det er hyggeligt at sidde inde i varmen og hygge i sofaen foran fjernsynet, mens man hører hvordan det stormer udenfor. Det var det egentlig også tidligere idag, men nu er det bare uhyggeligt. Det er mindre end en uge siden at jeg flyttede ind i denne lejlighed og så er jeg alene. Helt øverst oppe på 8. etage. Og det kommer jeg nok også til at være til imorgen, da det i øjeblikket ikke er muligt at komme imellem Danmark & Sverige.
Og det larmer her. Jeg er virkelig bange for at mine vinduer kommer til at springe ind i nakken på mig. Har taget alle tingene ned fra vindueskarmen, fordi de stod og rystede.
Selv vandet i toilettet er væk. Synes altså det er ret vildt. Burde også gå ned og tage min cykel op i lejligheden -  hvis den altså stadig er der.
Glæder mig virkelig bare til at vågne imorgen når det hele er overstået.
Tror jeg vil hente min dyne og lægge mig i sofaen med en kop kaffe og forsøge at overdøve stormen med en Disney film. Det kan i hvert faldt ikke gøre det værre!

Hvad synes i om sådan noget vejr? Og hvad bruger i jeres aften på?


7 kommentarer:

 1. Jeg synes virkelig, sådan noget vejr her er uhyggeligt! :(

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg syntes virkelig heller ikke at det var sjovt at gå fra bussen i går, da jeg skulle hjem fra arbejde :( Det var klokken 21:00, og der kan jeg godt sige dig at det var slemt her hos mig. Der var flere gange jeg nærmest ikke kunne holde balancen pga. vindstød XD

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstille mig. Det var ret vildt!

   Slet
 3. Øv, det lyder godt nok ikke så sjovt :(
  Her på Amager er det ikke så slemt endda, det er kun affaldskakten der klapper lidt af sig selv.

  Håber ikke at du er blæst væk!

  Kh
  www.thevanilladreams.net

  SvarSlet
  Svar
  1. haha .. jeg overlevede heldigvis! :)

   Slet
 4. can't imagine how horrible will be the situation.:(

  http://www.jollychic.com/?a_aid=SIRIUSIT

  SvarSlet