1. december 2013

1. SØNDAG i ADVENT.

Selv om jeg er en af dem der elsker, elsker, elsker sommer og sol, så synes jeg helt klart at julen er den hyggeligeste og der ved også min aller yndlings tid på året!
Men på grund at pludselig flytning og totalt stress over at jeg har min halvårige eksamen imorgen (!!), har starten på denne dejlige og hyggelige tid, været lidt mere stressende end hyggelig.
Min prøve kommer jo ikke som nogen overraskelse, men det giver lidt ekstra stress når man lige pludselig mister to hele dage pga flytning. Det gik nemlig ret hurtigt. Snakkede første gang med udlejeren torsdagmorgen, senere på dagen fik jeg nøglerne og allerede fredag var jeg ude af den anden lejlighed.
Så i kan lige forstille jer hvor meget tid jeg har haft til at pynte op til jul ;)
Er færdig med det ene værelse, som, efter min mening, er blevet virkelig hyggeligt. Men har også fundet ud af, at denne lejlighed er ret så meget mindre end den anden, så jeg har overhoved ikke plads til alle mine møbler. Men den tid den sorg.
Nu glæder jeg mig bare til at få dagen imorgen overstået, sådan at jeg rigtig kan begynde at nyde det, at julen nærmer sig.
For lige at prøve på at få lidt positivet ind i dette indlæg, så har jeg fået to adventsgaver idag. En af min mor og en af min lillesøster. Fra min mor fik jeg tørshampoo og de fineste glas fra Bodum som jeg har ønsket mig siden jeg så dem for første gang (i får dem at se snarest). Fra min lillesøster fik jeg en Teitur cd, som jeg manglede. Han er en af de kunstnere jeg aldrig bliver træt af at høre. Uanset hvordan humøret er, så har han altid noget der passer!
Jeg har i år også bestemt mig for at hoppe med på denne fine decemberleg (se her), og glæder mig til at læse med hos alle de andre, der også skal være med. Nogle af jer der skal være med?

Hvordan har jeres 1. advent været?

2 kommentarer:

 1. Havde en dejlig første advent. Elsker den dag :)

  Kunne du tænke dig at følges?
  http://astasand.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger i hvert faldt forbi :)

   Slet