2. december 2013

DOMMEDAG i JULEMÅNEDEN


Dagen idag har været den vildeste rutsjebane! Idag er jo dagen, hvor halvårsprøven skulle ske. Den startede med at jeg vågnede op med så ondt i maven - og det var kun nerver. Fik efter lidt løberi sat mig ned med en kop kaffe og taget mig lidt sammen. Cyklede så over på skolen og panik øvede i en ca en time, inden det var min tur til at underholde jury'en i 20 min. Da jeg var færdig havde jeg den dårligeste mavefornemmelse nogensinde. Troede et eller andet sted at de ville dumpe mig. Og ikke nok med det, så skulle vi vente til hele klassen var færdig, inden vi fik nogen form for bedømmelse. Og de 3 timer var utrolig lange. Det er virkelig længe siden jeg har været rastløs som jeg var de timer.
Men dommen var mild. De kom kun med positive kommentar og roste mig så meget mere, end jeg nogensinde, i mine vildeste drømme, havde forestillet mig!
Og så havde maven det pludselig godt igen. Tog ud og spiste lækker, usund, velfortjent mad med min yndlings og skal nu til at gøre mig klar til fest med resten af klassen.
Jeg er så glad og lykkelig over at dagen idag er veloverstået.

Endelig kan julehyggen og dens dejlige stemning også begynde for mig. Tror jeg skal ud og have købt mig en nissehue imorgen .. haha. Og så skal resten af dagene bare bestå af hygge, kaffe, julepyntning, god mad, kærlighed og julegave shopping. Mon ikke det nok skal blive en fantastisk dejlig måned. 

Hvad skal i bruge jeres kommende dage på?


6 kommentarer:

 1. Åh tillykke med det! det værste er virkelig når man har lavet sin præsentation og man så skal vente på at få svar..
  Men dejligt at det gik godt og at du nu kan slappe af, jeg for også mine standpunkts karakterer i morgen og det bliver så dejligt når det er overstået, hihi ^_^

  kram
  http://naomibeatrizstinus.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig ikke sjovt!
   Håber det gik godt med dine karakterer :)

   Slet
 2. Dejligt at det gik godt!! :-)

  SvarSlet
 3. Skønt :D Det lyder som en dejlig dag.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en af de bedste længe!

   Slet