24. juni 2013

DEPEND GELLACK

Normalt er jeg ikke fan af at købe billige udgaver af ting, der burde koste meget, men da jeg forleden dag var i Matas og så at de havde dette fine sæt til at lave Gellack negle med, kunne jeg ikke lade være.
Jeg er en af dem, der stort set ikke går ud uden neglelak, da det føles helt forkert. Og jeg er også en af dem, der ikke kan holde lakken pæn. Der går ikke mange timer, inden lakken allerede er krakeleret. Kan egentlig godt lide når de er lidt krakelerede, men når det sker så hurtigt, så skal hele lakken skiftes alt for tit.

Og faktisk så fungerer det rigtig, rigtig godt. I pakken får man alt det, som i kan se på det første billede (bortset fra den sorte lak): En 'lys-ting' der hærder lakken, en base, en top, en før- & efterrens, en fil og en neglepind.
Jeg købte så en sort lak til, som jeg har prøvet og synes at resultatet blev meget fint. Har gået med det i nogle dage, og det ser stadig ud som helt nyt.
Jeg skal helt sikkert ud og have fat i nogle flere farver!

Hvad synes i om Gellack? Har i prøvet at få det lavet?

6 kommentarer:

 1. Hvad har du givet for sættet? Og den ene neglelak? Har virkelig overvejet det i lang tid at købe det, men har bare sååå mange almindelige neglelakker, at det næsten ville være spild af penge at skulle købe et helt nyt neglelak lager..

  <3
  www.ablondemess.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan ikke huske det helt præcis, men det var mellem 300-400!
   Har også virkelig mange almindelige neglelakker, men fortryder på ingen måde at jeg valgte at købe det her sæt! Er SÅ glad for det, og det fungerer virkelig godt!

   Slet
  2. Jeg har ikke selv sættet (desværre), og har ingen erfaring med det... Men har hørt at det også skulle være muligt at bruge sine almindelige neglelakker oven på basen fra Depend, og så skulle det holde længere end normalt :)

   Slet
 2. Jeg har ikke sættet, men kunne virkelig godt tænke mig det! :-)

  Det ville hjælpe mig utrolig meget hvis du lige ville give din mening til kende, inde på mit seneste indlæg. Jeg står nemlig i et dilemma! :-)

  Knus
  emmavanghoest.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå!
   Jeg kigger forbi :)

   Slet
 3. Ej hvor ser det sjovt ud! Gad jeg godt at prøve en gang :-9


  Måske du vil følges?


  Håber du vil kigge forbi! Tusind knus:
  www.victoria-k-dk.blogspot.dk <3 :-)
  http://www.bloglovin.com/en/blog/4168179

  SvarSlet