5. marts 2013

SOLBRiLLER ++

Af trang til nye ting & flere penge, viste jeg i mit forrige indlæg en collage, med en masse fine & alt for dyre ting.
Da jeg igår var på vej til København, kom jeg forbi butikken Glimmer & så, at de havde en del solbriller, så jeg gik ind for at kigge .. & se hvad jeg fandt!!De ligner utrolig meget dem jeg lagde ud den anden dag, bortset fra, at de her kostede 99 svenske! Vildt. Er så glad for dem & elsker at solen skinner, så jeg kan gå med dem!! 


Jeg har gået H&M butikkerne op & ned for at finde disse alt for lækre sko - uden held. Men så lige pludselig, så står de der. Ét par. Min størrelse. Føler mig heldig!

Da jeg gik på strøget fik jeg en underlig trang til at købe ny make-up. Godt nok er det også virkelig noget jeg mangler, da det almindeligvis ikke er noget jeg går rundt & bruger særlig mange penge på. Men det fik jeg så lige ændret.


Jeg er virkelig glad for mine køb & det tror jeg også at min hud bliver!
Så jo, selv om jeg ikke fik alle de dyre ting med hjem, så fik jeg tilfredsstillet trangen til at bruge lidt penge & hygge mig rundt i butikkerne.

Jeg er i ret godt humør idag. Solen skinner, dagens løbetur + træning er klaret, har lavet sund mad & gjort rent. Synes allerede jeg kan mærke hvordan solen giver energi & overskud.

Kan i også mærke det?

Håber i får en skøn dag i det dejlige vejr!


2 kommentarer:

 1. Elsker solbrillerne og makeupen :-D

  Knus Malene. ♥
  http://justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Uuuuhh jeg er vild med dine nye solbriller og dine nye støvler! ;D

  Har du været forbi min nye blog? :)

  http://rikkenprikken.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet