25. februar 2013

SUNDHEDS VANDViD

Alle snakker om sundhed & træning. Alle skriver om det. Hver gang man kigger ud, så ser man en person løbe forbi, eller en, der går med en fitness taske over skulderen, på vej over i the gym. 
Jeg må ærligt indrømme, at min træning går ret så dårligt. Meget dårligt. Er faktisk ikke rigtig eksisterende! 
Siden jul har jeg ikke gjort andet end at sidde på min flade & æde. Hader mig selv for at være så doven & have så lidt selvdisciplin!
Slik & kage er virkelig en ting jeg har en svaghed for. Hvis jeg har de to ting - eller bare en af dem, så behøves jeg ikke mad. Jeg kan sagtens leve af det alene. i flere dage. ikke særlig sundt eller godt for noget som helst.
Jeg besluttede mig så for, at der i hvert faldt skulle ske én eller ændring med mit usunde & ikke særlig aktive liv. Jeg valgte (& tro mig det var svært!!!) at forbyde mig selv sukker mandag - fredag. Det var godt nok ikke særlig nemt, men er faktisk igang med uge 3 allerede nu. Godt nok laver jeg ikke særlig meget andet end at glæde mig til weekenderne, så jeg kan få lov til at spise slik, men spiser alligevel ikke mere end jeg ville have gjort alle andre dage.
Jeg har fået en del mere overskud siden jeg stoppede med at leve af slik. Jeg har faktisk været ude & løbe igen (eller løbe & løbe .. man skal jo starte et sted, ikk?). 
& selv om jeg hver eneste dag er  tæt på at bryde mit løfte til mig selv, så klarer jeg sgu at holde fingrene væk fra slik! 
Og følelsen af at have overskud & lyst til at tage tage en løbetur (eller bare power walk'e en tur) er fantastisk. & uanset om lysten ikke er der, så er der jo bare at putte musik i ørene, tage løbeskoene på & så ud af døren. 
Hvordan har i det med sundhed? Er det noget i går meget op i? & hvad går i mere op i sundhed eller kost?


8 kommentarer:

 1. Wow, det er virkelig godt gået! Jeg er dog mere til 80/20 princippet :D
  Ha' en god mandag aften!


  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  SvarSlet
 2. MEGET flot collage. Jeg går også meget op i min sundhed, men mener dog også at man skal leve livet og at lidt fedt og sukker også kan være godt for kroppen. Men træner meget selv og spiser næsten kun 80% mørk chokolade, nødder eller grove chips hvis jeg skal være usund - Så det er jo ikke det værste man kan spise. Og mange tak for din kommentar! Men jeg kan altså desværre ikke se at du følger mig?? :(
  Knus Amalie
  http://aveclamodebyamalie.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. åh nu kan jeg se det! Ups. Jeg følger selvfølgelig også dig - elsker din blog!

   Slet
 3. Jeg går rigtig meget op i sundhed, men det ved du nok godt, da jeg ved, at du følger min blog :b huhu. Jeg træner 4-5 gange om ugen i fitness, og forsøger at spise sundt. Benægter dog ikke mig selv alt lækkert, da jeg ved, at det bare ender i ædegilde for mig så, men forsøger at få de søde ting på en sund måde :)

  Rigtig god idé at skære ned på slikket, hvis du vil se resultater på din krop mht. sundhed, da man siger at 80 % af det kommer fra kosten :)

  SvarSlet
 4. Jeg går ret meget op i sundhed, især det med at spise sundt :)
  super fin og meget inspirerende blog :)
  og super fin collage :)

  kram
  http://naomibeatrizstinus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Uh, det kommer og går :) går mere op i motion end kost.

  Hvis du har lyst, kan du vinde nogle smykke ringe fra Pernille Corydon på min blog: http://www.nataschacoester.dk/2013/02/giveaway-4.html

  SvarSlet
 6. Super godt og relevant indlæg. Tror vi er mange, der kæmper med slik/sukkertrangen alle ugens 7 dage! Fedt, at du har tagete n beslutning, og at du har hodt den i 3 uger nu - well done! Jeg har faktisk gjort det samme. Jeg har ikke spist slik i hverdagene hele februar måned, og indtil nu går det rigtig godt. Og det er fuldstændig rigtigt, at lysten og overskudet til motion også stiger i takt med, at man dropper sukkeret. Skønt!

  Iøvrigt rigtig fin blog, du har. Kunne være hyggeligt, hvis du vil tage et kig forbi min :) Har i øjeblikket en give away, hvor du kan vinde et Daniel Wellington ur: http://www.novaksagenda.dk/2013/02/give-away-daniel-wellington.html

  SvarSlet
 7. Super godt og relevant indlæg. Tror vi er mange, der kæmper med slik/sukkertrangen alle ugens 7 dage! Fedt, at du har tagete n beslutning, og at du har hodt den i 3 uger nu - well done! Jeg har faktisk gjort det samme. Jeg har ikke spist slik i hverdagene hele februar måned, og indtil nu går det rigtig godt. Og det er fuldstændig rigtigt, at lysten og overskudet til motion også stiger i takt med, at man dropper sukkeret. Skønt!

  Iøvrigt rigtig fin blog, du har. Kunne være hyggeligt, hvis du vil tage et kig forbi min :) Har i øjeblikket en give away, hvor du kan vinde et Daniel Wellington ur: http://www.novaksagenda.dk/2013/02/give-away-daniel-wellington.html

  SvarSlet