5. februar 2014

PERMANENT MAKE-UP #2.0

Så er vi her igen. For omkring et år siden sad jeg med tanker, meget lignende dem jeg sidder med nu (LÆS HER & LÆS HER), dengang vidste jeg bare ikke hvad jeg smed mig selv ud i. Det gør jeg nu og jeg ved at jeg kommer til at være tilfreds med resultatet.
Jeg skal nemlig have tatoveret øjenbryn - igen.


Her ses mine øjenbryn efter min første behandling hos SecretCPH. Bortset fra at de var hævede og stadig havde skorpe på, var jeg ret så tilfreds med dem.

Her er de lidt efter min anden behandling hos SecretCPH, hvor hævelse og skorpe er væk. Var utrolig glad for tatovørens arbejde og syntes de var så pæne og naturlige og regnede med, at de ville forblive således.Var derfor virkelig tilfreds!
Men der gik ikke meget mere end en måned, inden farven virkelig begyndte at forsvinde.


Sådan ser de ud nu - knapt et år efter.
Jeg sidder igen og er i mangel på øjenbryn. Det eneste der er tilbage af det jeg fik lavet, er en svag kant, der ligner make-up rester.
Virkelig, virkelig ikke pænt.
Så nu skal jeg prøve lykken igen. Denne gang et andet sted, hos en anden tatovør, der har lavet øjenbryn i flere år. Han har en del tilfredse kunder og har styr på tingene.
Jeg kan ikke vente med at endelig være fri for at skulle stå og bruge oceaner af tid hver morgen på at opnå synlige øjenbryn.

Er der nogle af jer der har erfaringer med permanent make-up? Gode eller dårlige.

 

2 kommentarer:

 1. Åh hvor uheldig! Håber for dig, at det ender lidt bedre ved den nye tatovør!

  Kig meget gerne forbi min nye blog. Jeg er rykket fra blogspot over til bloggers delight, og det ville betyde rigtig meget, hvis du ville kigge forbi, og tjekke den ud ♥

  Knus Michelle Eckert -
  http://giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Håber de holder længere denne gang :-) Min mor har også tatoveret sine øjenbryn <3

  SvarSlet