22. oktober 2013

HALLOWEEN


Hvis der er noget jeg ikke forstår og heller ikke kan lide, så er det Halloween. Bare at gå forbi butikker, giver mig gåsehud. Alle de edderkopper. Hvad er værre?
Fatter ikke hvorfor denne latterlige periode skal findes. Der er jo virkelig ikke noget smukt over den overhoved & jeg nægter at have noget med den at gøre!
Nu har det nok også lidt med min ekstreme frygt for edderkopper - i alle forme. Men så igen .. det er bare ikke fedt.
Heldigvis er det en god dag idag. Forholdsvis varmt, en masse orkester musik, mor&datter tid & mindre end en uge til efterårsferie - & jeg kan ikke vente!!
.. & så er der kun 63 dage til jul! haha.

Men kunne godt tænke mig at høre jeres mening omkring Halloween?
Er der andre end mig, der ikke forstår det?


 

4 kommentarer:

 1. Haha hvor er du sød! :-) Jeg må indrømme at jeg synes det er lidt (u)hyggeligt med halloween, især græskar hoveder med lys i!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lys takker jeg så aldrig nej til!

   Slet
 2. Jeg synes godt om alle lysene der er til Halloween, men jeg hader tilgengæld det der med at børn pludselig tigger slik! Vent sguda til fastelavn. Smut nu af med de amerikanske højtider - OGSÅ valentines day og thanksgiving! ( http://annejeppesen.blogspot.dk/2013/02/valentines-day-my-ass.html ) Hæhæ.

  SvarSlet
  Svar
  1. nemlig!
   Thanksgiving har jeg aldrig fejret - ved ikke engang hvornår det er. Valentines day kan være hyggelig, men er også totalt opreklameret og dum (haha tak for link! Skal helt sikkert ind og læse!!).
   Men altså for mig, er der intet, der slår halloween på hadelisten over amerikanske højtider.

   Slet