1. september 2013

CLASSIC COAT

Jeg er virkelig faldet for denne lækre Jakke fra Gina Tricot. Den er meget tæt på perfekt i mine øjne, og så gør det heller ikke noget at den er klassisk nok til aldrig at gå ud af mode (hurra for optimisme for Gina Tricot's kvalitet & holdbarhed!). I kan se den her. Jeg vil købe den i sort, som de to ude i siderne - ikke den imidten. Under alle omstændigheder vil jeg idag drage ud og se om jeg ikke kan finde denne lækre, fine sag. Og måske drikke en kop kaffe med en sød en!

Sidste dag inden studiet for alvor begynder igen. Det skal nydes. Hvad skal i bruge jeres søndag på?

7 kommentarer:

 1. Tak skal du have :) er også glad for at eg tig mig sammen, og begyndte. Mit næste mål er at ramme de 63 kg som jeg var nede på, lige inden sommerferien.

  Det er hovedsageligt motionen som har gjort forskellen - men jeg har generelt foretaget en livsstilsændring, hvor jeg prøver at spise mere sundt end sødt :D
  Men jeg har faktisk skrevet et indlæg omkring det, som du måske ville læse: http://microcut.dk/2013/05/07/mit-vaegttab-sadan-gor-jeg/

  Står du da selv og vil tabe dig?

  Og sikke en flot jakke :)

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svaret!
   Jeg skal i hvert faldt igang med at motionere lidt og til at tænke over hvad jeg putter i min mund!!

   Slet
 2. Den er er så lækker! :-)

  SvarSlet
 3. Lækker jakke! Jeg kan godt lide helt klassiske jakker som denne, de holder jo altid :-)

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nemlig. Har altid været dårlig til at köbe ting der holder mere end en sæson, men denne elsker jeg allerede. Og så har jeg en ret så god fornemmelse omkring dens kvalitet :)

   Slet
 4. Den er godt nok fin :-)
  Kig endelig forbi:

  etglimtafminverden.blogspot.com

  SvarSlet