2. juli 2013

JUST KiDDiNG


Underligt at tænke på, at det allerede er tre år siden jeg fik huen på mit hoved. Her har jeg så lånt min lillebrors, for at genleve følelsen - ej .. Men det er nu meget pænt at gå rundt med hue!
Og huen passer heller ikke helt (både når det kommer til udseende og størrelse), da jeg tog stx - og har et megt mindre hoved. 
Men pga at min lillebror endelig blev tekniskstudent, har min weekend været fyldt med mad og hygge. Var jeg også til en en-dags-festival-agtig-ting sammen med min lillesøster. Hvis i er på Instagram kan i se, at vi hyggede os. Helt sikkert den bedste aften længe! Vi hørte Carpark North! & jeg fik hørt Nik&Jay live før første gang nogensinde! HAHA ja, i må gerne grine ad mig, men jeg kan faktisk lide dem. De gør mine løbeture så meget bedre og de kan altid redde en kedelig fest. Og så er de jo også helt okay at kigge på ;)Udover det, er jeg også gået igang med at male. De er ved at være der, men der mangler lige det, der skal gøre at jeg gider hænge dem op på min væg!
Når jeg engang er færdig og tilfreds skal i også få lov til at se resultatet.

P.S på instagram hedder jeg elsamariadam

5 kommentarer:

 1. Tillykke med din bror! hæhæ var også været til Nik og Jay sidste år, de er nu meget nice på en deres egne selvfede måde <3

  Knus
  emiliesaltogintet.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det!
   jaaaa .. endelig en der er med mig her haha! ;)

   Slet
 2. Stort tillykke med din bror! og til dig selv for 3 år siden, haha :)

  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Stort stort tillykke med din mor, og kan desværre ikke sige tillykke til dig, eller jo måske for tre år siden, haha :).

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 4. Sej hue de får på tekniskgym

  Det helt underligt jeg sad også og kiggede på min i sidste uge og tænk en gang det 10 år siden jeg fik min hue

  kram
  http://anettesuniversdk.blogspot.dk/2013/07/hurra-hurra-hurra-give-away.html

  SvarSlet